Titanyum Dioksit (TiO₂)
- Kozmetik ürünlerde yaygın olarak güneş koruyucu etkisi için kullanılır ve UV ışınlarına karşı koruma sağlar.
- Cilt bakım ürünlerinde beyazlatıcı ve opaklaştırıcı olarak görev yapar, ürünlerin daha pürüzsüz görünmesini sağlar.
- Aynı zamanda renkli kozmetiklerde pigment olarak da kullanılır.
- Ancak, bazı nanoparçacık formları nedeniyle güvenliği tartışılmakta ve dikkatli formülasyon gerekmektedir.
Ürün Özellikleri:
CAS No: 13463-675-5
Menşei: Türkiye
Erime Noktası/Donma Noktası: 1800 °C
Görünüm/Yapı/Koku: Beyaz,toz,kokusuz
Çözünürlük: 22 °C , 5 g/mL suda çözünür
pH: 6-8
Yoğunluk: 20°C 3,81-3,92 g/cm3
Moleküler Ağırlık: 79,866 g/mol
Moleküler Formül: TiO2
E Kodu: E 171

Reviews
There are no reviews yet.